Ești în căutarea unui elixir pentru frumusețea și tinerețea tenului tău? Îți dorești să te bucuri de un ten radiant, care să nu trădeze câtuși de puțin înaintarea în vârstă? Viorica Cosmetic, un brand renumit pentru dezvoltarea de produse cosmetice inovatoare pe bază de ingrediente naturale, ți-a pregătit o surpriză de proporții! Este vorba despre lansarea noului produs inovator Elixir Vitis Vinifera. Cu medalia de argint la Global Green Beauty Awards din Marea Britanie, pentru categoria „Best Natural Beauty Product”, Elixir Vitis Vinifera se impune ca un produs revoluționar în îngrijirea tenului. 

Apariția ridurilor, petele pigmentare, pierderea tonusului, încetinirea reînnoirii celulare și deshidratarea sunt cele 5 provocări majore cu care se confruntă tenul matur. Elixir Vitis Vinifera abordează aceste probleme cu o formulă ultra-concentrată, care valorifică puterea regeneratoare a viței-de-vie, pentru a ameliora cele 5 semne ale îmbătrânirii pielii. Și face acest lucru cu 5 ingrediente de bază, așa că trebuie să le descoperi și tu!

Ce face Elixir Vitis Vinifera atât de special? 

Secretul Elixir Vitis Vinifera constă în 5 ingrediente de excepție, extrase din vița-de-vie, recunoscute pentru puterea lor anti-aging. Ești pregătită să faci cunoștință cu soluțiile care te vor ajuta să ai un ten mai tânăr? ELIXIR VITIS VINIFERA ANTI-AGE este gata să ți le ofere! 

Resveratrolul – primul ingredient-cheie al serului Elixir Vitis Vinifera

Combinația unică de ingrediente a acestui produs aduce în prim-plan resveratrolul, un compus natural găsit în pielea strugurilor. Acest ingredient are rolul de a reduce ridurile prin stimularea producției de colagen și elastină, ceea ce este minunat pentru tenul tău. Resveratrolul are efect antiinflamator, inflamația fiind una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii celulare. În plus, acest ingredient-cheie are capacitatea de a reduce nivelul de melanină, responsabilă pentru pigmentarea pielii.

Știai că resveratrolul stimulează activitatea proteinelor care reglează procesul de îmbătrânire și previne degradarea acidului hialuronic din piele? Iată încă un motiv în plus să te încrezi în eficacitatea serului Elixir Vitis Vinifera! 

Complexul antioxidant Viephenol™ 

O altă soluție magică pentru întinerirea tenului tău este și complexul antioxidant Viephenol™, un produs antioxidant patentat din extract de sâmburi de struguri cultivați în Republica Moldova. Acesta susține regenerarea celulelor și previne fotoîmbătrânirea, neutralizând în același timp efectele nocive ale mediului. Viephenol™ este bogat în polifenoli, însă este deosebit de concentrat în proantociadină – un polifenol natural extrem de puternic și rar. 

Pentru a te convinge că Viephenol™ este una dintre cele mai bune soluții pentru frumusețea tenului tău, îți vom dezvălui că efectul antioxidant proantociadinei este înzecit mai puternic decât al altor antioxidanți consacrați precum vitamina C sau vitamina E. 

Acidul tartric din coardele de viță-de-vie face minuni pentru piele

Nici nu am ști de unde să începem cu beneficiile acidului tartric pentru pielea ta! Acesta are rolul de a conferi pielii un aspect neted și luminos, stimulează regenerarea celulară accelerată, are acțiune antioxidantă, îmbunătățește sinteza colagenului, reduce profunzimea ridurilor și crește elasticitatea dermei. Fascinant, nu-i așa?

În plus, acidul tartric elimină pigmentarea nedorită și uniformizează tenul și hidratează intens pielea, ajutând la reținerea umidității în țesuturile acesteia. Produsele cu acid tartric sunt ideale pentru tenul îmbătrânit, uscat și tern, precum și pentru netezirea ridurilor, curățarea pielii de celule moarte și impurități. Nu-i de mirare că acidul tartric maximizează beneficiile elixirului Vitis Vinifera! 

Extractul din frunze de struguri furnizează vitamine vitale pielii 

Nici următorul ingredient din compoziția produsului revoluționar al brandului Viorica Cosmetic nu se lasă mai prejos în ceea ce privește beneficiile pe care le aduce pielii! Vorbim aici despre extractul din frunze de struguri, bogat în polifenoli puternici precum quercitinul și isoquercitinul, calciu, mangan și vitamina K. Aceste componente normalizează starea membranelor celulare de pe suprafața interioară a vaselor de sânge, stimulează regenerarea celulară, sporește fermitatea tenului și uniformizează relieful tenului. 

Uleiul din semințe de struguri 

Și acest ingredient al noului ser Elixir Vitis Vinifera este un izvor nesecat de substanțe prețioase și un antioxidant natural extrem de eficient în lupta împotriva îmbătrânirii. Acesta este bogat în flavonoide valoroase, precum proantocianidina și resveratrolul, precum și în vitaminele E, A și C.

De ce este considerat uleiul din semințe de struguri o soluție excelentă pentru un ten mai tânăr? Pentru că redensifică pielea și reconturează ovalul facial, stimulează sinteza de colagen, regenerează zonele deteriorate, previne apariția petelor pigmentare și hidratează intens pielea. 

Capacitatea sa de a menține umiditatea optimă a pielii și a stimula procesul de regenerare a pielii este determinată de acidul linoleic polinesaturat Omega-6 (până la 70% din compoziție). În combinație cu acidul oleic mononesaturat Omega-9 (până la 25% din compoziție), acidul linoleic are efect antiinflamator și imunostimulator.

Lista de ingrediente magice pentru tenul tău nu se oprește aici, întrucât serul Elixir Vitis Vinifera are în compoziția sa și alte ingrediente vegetale, printre care se numără extractul de mușețel, uleiul de merișor, extractul de frunze de coacăz, extractul de merișor, extractul de lemn dulce și complexul de alfa-hidroxiacizi naturali. 

Rezultate dovedite clinic și promisiunea unui ten mai tânăr 

Cu Elixir Vitis Vinifera, un ten tânăr, ferm și luminos nu mai este un ideal greu de atins pentru femeile care apreciază frumusețea naturală. Și nu sunt doar promisiuni, întrucât produsul a fost supus unor teste riguroase la Institutul Zurco Bio Research din Spania, sub supravegherea unei echipe formate din dermatologi experimentați. După 28 de zile de utilizare continuă, rezultatele au fost cu adevărat remarcabile. Niciuna dintre participante nu a raportat efecte adverse ale pielii, iar beneficiile au fost uimitoare: 

  • 100% din femei au confirmat reducerea ridurilor.
  • 83% dintre femei au observat o intensificare a luminozității tenului.
  • 74% dintre femei au experimentat o creștere a fermității tenului.

Acest raport este doar o parte a poveștii. Testările clinice au demonstrat, de asemenea: 

  • O creștere de până la 68% în fermitatea și elasticitatea pielii.
  • O hidratare crescută de până la 35%.
  • Îmbunătățirea reînnoirii celulare cu 23%.

Pe lângă aceste rezultate impresionante, un sondaj realizat în cadrul laboratorului a arătat că 100% dintre participante au observat că tenul lor arată mai ferm, mai tonifiat și mai neted. 65% dintre participante au remarcat că liniile fine și ridurile au devenit mai puțin vizibile. 

Beneficiază de toate proprietățile acestui elixir miraculos

Ai peste 35 de ani, linii fine și riduri la nivelul tenului, textura și culoarea tenului neuniforme, ten obosit și deshidratat? Atunci trebuie să incluzi în rutina de îngrijire a tenului serul Elixir Vitis Vinifera! Produsul se aplică dimineața și/sau seara, după curățarea și tonifierea pielii, înainte de aplicarea cremei. 

Pentru a beneficia de toate avantajele acestui produs revelator, este important să-l incluzi atât în rutina de dimineață, cât și în rutina de seară, urmând fiecare etapă a îngrijirii pielii, după cum urmează: 

Rutina de dimineață

Curăță pielea cu produsul de curățare obișnuit (spumă, gel etc.), aplică tonerul, apoi serul Elixir Vitis Vinifera, evitând zona buzelor și a ochilor. După absorbția completă a serului, folosește crema de zi și apoi poți aplica, eventual, machiajul.

Rutina de seară 

Dacă pe ten a fost aplicat machiaj, înlătură-l cu apă micelară sau demachiant. Urmează etapa de curățare cu spumă sau gel, după care se aplică tonerul, apoi serul Elixir Vitis Vinifera, evitând zona buzelor și a ochilor. După absorbția completă a serului, aplică o cremă de noapte! 

Fii încrezătoare în propria frumusețe! 

Suntem siguri că lansarea Elixir Vitis Vinifera reprezintă o veste excelentă pentru femeile preocupate de sănătatea și frumusețea tenului lor. Acest produs inovator oferă o soluție eficientă și completă pentru combaterea semnelor îmbătrânirii și pentru redobândirea încrederii în propria frumusețe. 

Elixir Vitis Vinifera este, fără doar și poate, o descoperire miraculoasă în îngrijirea pielii, oferind cinci soluții pentru un ten mai tânăr datorită celor cinci ingrediente-cheie. Este timpul să investești în frumusețea și sănătatea pielii tale cu noul produs revoluționar marca Viorica Cosmetic!