Transport și livrare

Internet magazinul „Viorica-Cosmetic” efectuează livrări pe întreg teritoriul Republicii Moldova (în afară de raioanele de pe malul stîng)

1. Livrarea în raza orașului Chișinău:

  • În zilele lucrătoare comanda va fi livrată în decurs de 72 de ore după confirmarea telefonică a comenzii .
  • Comenzile primite în zilele de odihnă (sâmbătă, duminică) și în zilele de sărbătoare vor fi prelucrate în prima zi lucrătoare care urmează.
  • Costul de livrare pentru comenzile mai mici de 300 lei este de 35 lei, pentru comenzile de 300 lei și mai mari livrarea este gratuită.

2. Livrarea în alte localități:

  • În zilele lucrătoare comanda va fi livrată în decurs de 72 de ore după confirmarea telefonică a comenzii
  • Comenzile primite în zilele de odihnă (sâmbătă, duminică) și în zilele de sărbătoare vor fi prelucrate în prima zi lucrătoare care urmează.
  • Costul de livrare pentru comenzile mai mici de 600 lei este de 60 lei, pentru comenzile de 600 lei și mai mari livrarea este gratuită.

Atenție, la primire pachetul cu produse trebuie verificat la conținut și la deteriorări exterioare de către cumpărător. Aplicînd semnătura pe blancul comenzii, dvs. confirmați că nu aveți pretenții față de internet-magazin.

În cazul depistării  necorespunderii cantității sau calității mărfii cu cerințele comenzii plasate, documentelor normative de standardizare, cu datele menționate pe etichetă sau în documentele de însoțire,  cumpărătorul poate cere suspendarea recepționării mărfii contactînd  SUPORTUL TEHNIC AL MAGAZINULUI ONLINE Tel.: (+373) 60 411 559