Suntem bucuroși să vă aducem vești minunate despre ultima inovație din industria îngrijirii părului. Viorica Cosmetic a lansat noul complex pentru păr Viorica Anticădere – o gamă revoluționară de produse concepute pentru a combate căderea părului și a promova creșterea sănătoasă a firelor de păr, cu eficiența confirmată de teste clinice.


Un trio de îngrijire pentru rezultate excepționale: Complexul Anticădere conține trei produse esențiale, care împreună formează o soluție completă și eficientă pentru combaterea căderii părului. Șamponul delicat, balsamul nutritiv și serul puternic anticădere sunt concepute să lucreze sinergic, fiecare dintre ele fiind creat cu o formulă specială, bogată în ingrediente active, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Unul dintre avantajele remarcabile ale acestui complex nou este ușurința în utilizare. Toate produsele din această gamă sunt formulate fără sulfați, asigurând o îngrijire delicată atât pentru păr, cât și pentru scalp. Compoziția special creată evită potențialele iritații ale pielii sensibile, oferindu-vă o experiență plăcută și confortabilă în timpul utilizării.

La baza noului complex stau ingrediente active cu rezultate dovedite științific. Serul anticădere conține o combinație unică de ingrediente, care acționează la nivelul bulbilor piloși pentru a îmbunătăți microcirculația și oxigenarea celulară. Acest proces încetinește îmbătrânirea firelor de păr, prelungește faza anagenă și previne căderea prematură a părului, rezultatul fiind un păr puternic și sănătos.

Teste clinice cu rezultate impresionante: Am efectuat teste clinice în prestigiosul laborator LUAMED din Slovenia. După 6 săptămâni de utilizare, rezultatele au fost uimitoare. 

La femei s-a raportat o creștere cu 5,11% a numărului de fire de păr (în medie +5110 fire noi), iar la 87% dintre ele s-a confirmat mărirea diametrului firului de păr. 

În cazul bărbaților, rezultatele au fost la fel de impresionante, la 93% dintre bărbați s-a raportat o creștere de 4,02% a numărului de fire de păr (în medie +4020 fire noi), și la 87% s-a  confirmat mărirea diametrului firului de păr.


Noul complex Viorica ANTICĂDERE este deja disponibil în toate magazinele Viorica Cosmetic, așteptând să îl descoperiți și să vă bucurați de beneficiile sale uimitoare.

Alăturați-vă revoluției în îngrijirea părului cu Viorica ANTICĂDERE și redescoperiți frumusețea și vitalitatea părului dumneavoastră!