Cu trecerea timpului, tenul matur poate suferi de mai multe probleme, de la apariția ridurilor și a pigmentării, la pierderea tonusului și deshidratare. Mulți oameni caută cu disperare soluții eficiente care să le ofere o îmbunătățire reală a aspectului pielii și să le ofere încredere în propria frumusețe. Cu toate acestea, răspunsul poate fi mai aproape decât ne-am imagina, într-un ingredient valoros pe care natura îl oferă: strugurii.


Elixir Vitis Vinifera este noul produs care schimbă paradigma îngrijirii pielii. Această formulă ultra-concentrată reușește să îmbine întreaga forță revitalizantă a viței-de-vie, oferind un efect antiîmbătrânire complet și combatând cele 5 semne ale tenului matur.

Unul dintre secretele acestui produs excepțional constă în complexul antioxidant Viephenol™, care susține regenerarea celulelor și previne fotoîmbătrânirea. Acest ingredient unic este obținut din extracte de semințe de struguri, cultivați cu grijă la propria ecofermă „Viopark”. Datorită acestui proces controlat, Elixir Vitis Vinifera nu conține coloranți sintetici, uleiuri minerale și parabeni, respectând astfel standardele ridicate ale îngrijirii naturale a pielii.

Un alt ingredient valoros care își aduce contribuția în lupta împotriva semnelor îmbătrânirii este resveratrolul. Această substanță stimulează formarea de colagen și elastină, ajutând la reducerea ridurilor și la menținerea fermității pielii. Astfel, Elixir Vitis Vinifera devine aliatul perfect pentru cei care doresc să-și păstreze un aspect tânăr și sănătos.

Pentru a completa această formulă complexă, acidul tartric din boabele de struguri oferă pielii un aspect neted și luminos, în timp ce extractul din frunze de struguri menține echilibrul hidric și furnizează vitamine vitale. Uleiul din semințe de struguri are un rol esențial în redensificarea pielii și în reconturarea ovalului facial, oferind un aspect proaspăt și rejuvenat.

Eficacitatea produsului a fost confirmată confirmată prin testare clinică la Zurco Bio Research Spania. Testarea a fost efectuată sub supravegherea unui dermatolog de la laboratorul de cercetare.

Conform unei evaluări a toleranței efectuate, niciunul dintre participanții la test nu a constatat modificări negative ale pielii după 28 de zile de utilizare continuă a produsului (dimineața și seara).

După 28 de zile după utilizare continuă a produsului s-a dovedit:

  • 100% reducerea ridurilor
  • 83% piele mai luminoasă
  • 23% îmbunătățirea regenerării celulare
  • Până la 68% piele mai fermă și mai elastică
  • Până la 35% piele mai hidratată

Cu rezultatele dovedite clinic și feedback-ul pozitiv al utilizatorilor, Elixir Vitis Vinifera se afirmă ca fiind o inovație revoluționară în îngrijirea pielii. Acest produs oferă o soluție eficientă și completă pentru combaterea semnelor îmbătrânirii, revitalizând tenul matur și restabilindu-i frumusețea naturală. 


Elixir Vitis Vinifera este soluția perfectă pentru cei care caută o îngrijire inovatoare și eficientă a pielii, oferindu-le încredere în propria frumusețe și un aspect tânăr și sănătos. Luptă împotriva celor 5 probleme-cheie ale tenului matur și bucură-te de rezultate uimitoare cu noul produs inovator!