În perioada 16-18 martie 2023, vom fi prezenți la cea mai importantă expoziție internațională din industria frumuseții, COSMOPROF WORLDWIDE BOLOGNA, care va avea loc în Bologna, Italia. La această expoziție, ne vom prezenta cu mândrie liniile noastre populare: Viorica Vie Anti-Age, Sensivio, seria cu cannabis, șamponul și masca pentru păr Vie, și vom participa la concursul Cosmoprof.

Anul trecut am participat la concursul CosmoTrends, unde Crema Contur Ochi din seria VIORICA VIE Anti-Age a ajuns în finală și a fost inclusă în raportul anual al tendințelor globale 2022.
Cosmoprof Worldwide Bologna este un eveniment global care adună anual toate sectoarele din industria cosmetică, de la materii prime la produse finite, și oferă oportunități excelente de afaceri și networking, precum și o platformă pentru a descoperi noi tendințe în beauty.
În acest context, mulțumim echipei de la Agenția de Investiții din Moldova, pentru că îi susține pe ai noștri în promovarea exporturilor la nivel mondial.
De asemenea, menționăm că participarea la eveniment este posibilă cu suportul financiar al Proiectului Tehnologiile Viitorului, finantat de USAID și Guvernul Suediei.
Ne dorim să obținem un alt succes la acest eveniment important!