Pentru prima dată în Republica Moldova, anunțăm lansarea unor produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis.

Produsele noastre conțin unt de cânepă, ingredient care se remarcă prin substanțe active cu proprietăți hidratante bine pronunțate. Produsele sunt obținute prin presarea la rece a semințelor de cânepă, fapt ce asigură păstrarea componentelor valoroase din materia primă și a calităților nutritive.

Untul de canabis are o serie de proprietăți, printre care se numără:

  • Penetrare ușoară în piele,
  • Efect hidratant puternic (tonifiant, regenerant și restructurant),
  • Efect nutritiv,
  • Efect antiinflamator,
  • Absorbție excelentă și textură catifelată.

Crema cu unt de canabis, pentru mâini

Formula cu textură densă, bazată pe unt de canabis, hidratează eficient atât pielea uscată, cât și pielea predispusă la deshidratare a mâinilor. Restaurează bariera de protecție scăzută, eliminând astfel deficitul de apă din celule, descuamarea și mâncărimea. Efectul hidratant puternic asigură o senzație de confort de lungă durată.

Crema conține o concentrație de 15% de unt de canabis, fiind perfectă pentru pielea uscată și foarte uscată a mâinilor. Este foarte important că nu conține silicon, uleiuri minerale și parabeni. Pe lângă canabis, în compoziția produsului sunt prezente extracte de plante pure, printre care se numără: uleiul de in și cătină, extracte de calendulă, levănțică și mușețel. Nu conține ingrediente de origine animală.


Crema cu unt de canabis, pentru corp

Formula bogată bazată pe ulei de cânepă este destinată îngrijirii zilnice a zonei uscate ale pielii corpului. Hidratează în profunzime, elimină deficitul de substanțe nutritive, îmbunătățește elasticitatea și textura pielii. Textura care se topește instantaneu face pielea mătăsoasă și strălucitoare, fără a lăsa o peliculă grasă.

Produsul conține o concentrație de 10% de unt de canabis și este destinată pentru pentru pielea uscată și foarte uscată a corpului. Pe lângă canabis, conține extracte de plante pure printre care se numără: untul shea, extracte de flori de salcâm, castravete și mușețel, suc de aloe vera și D-panthenol. Această formulă ajută la obținerea aspectului frumos al pielii, hidratează în profunzime și previne pierderea de umiditate din celulele pielii.

Dacă sunteți posesorii pielii uscate sau foarte uscate, aceste produse sunt exact ceea de ce aveți nevoie. Fiți primii care testează în exclusivitate produsele cu unt de canabis, deja în vânzare în toate magazinele specializate!