Viorica a participat la expoziția internațională “Cosmetics Beauty and Hair 2022” și s-a bucurat de mare succes. Cu oameni minunați alături, am avut parte de o experiență unică și frumoasă!

Stand-ul a avut parte de numeroși vizitatori, printre care și zeci de influenceri.

Viorica a fost unica companie care a participat la expoziție cu produse de skincare și haircare. Publicul a fost încântat să afle despre propria eco plantație Viopark și a fost plăcut surprins să afle că produsele companiei fac parte din categoria eco-friendly și nu sunt testate pe animale!

La stand a fost posibilă procurarea produselor brandului atât Viorica, cât și Cosmeplant. Echipa noastră a fost prezentă pentru a oferi informații și pentru a ajuta fiecare vizitator să facă alegerea corectă. Vizitatorii s-au bucurat și de reduceri generoase de la 10 până la 50%, care nu au lăsat indiferent pe nimeni.

În cadrul expoziției au fost organizate și masterclass-uri. Olga Cuzuioc, cosmetician și beauty expert a ținut zilnic 2 cursuri:

  • Rutina de skincare Viorica Vie. Tehnici de masaj manual și cromoterapie.
  • Aplicarea măștii alginate.

Vizitatorii au fost încântați de participarea la aceste cursuri, deoarece au învățat cum să utilizeze corect produsele Viorica Vie și să creeze o rutină zilnică de îngrijire. În plus, au aflat despre complexul Viephenol, care are o mulțime de beneficii pentru piele, printre care: efectul antioxidant, hidratare și prevenirea îmbătrânirii pielii și a părului.

A fost frumos, vesel și super interactiv! Până data viitoare