Pielea frumoasă nu este doar ereditate. Obiceiurile zilnice au, de asemenea, un impact mare asupra stării și sănătății pielii. Și deși fiecare are piele diferită și, prin urmare, nevoi diferite, există anumite etape privind îngrijirea pielii care se aplică în general tuturor. Din aceste etape se formează rutina de îngrijire.

Indiferent dacă folosești sau nu produse cosmetice decorative, este foarte important de curățat pielea zilnic dimineața și seara. După curățarea de produse cosmetice și alte impurități, pielea are nevoie de tonifiere. Cu ajutorul unui tonic, procesul de curățare a pielii este finalizat și pregătit pentru o nouă etapă – aplicarea unei creme hidratante sau nutritive, gel, ser.

De ce ai nevoie de tonic?
Dacă dorești să-ți păstrezi pielea frumoasă pentru o lungă perioadă de timp, atunci trebuie să folosești tonic. Produsul deschide mai bine porii, astfel încât complexul de îngrijire va funcționa mai bine și va pătrunde mai adânc în straturile epidermei.

Dacă o cremă este aplicată imediat după curățare, atunci acest lucru poate duce la obținerea unui ten gras deoarece pielea începe să reacționeze agresiv la componentele nutritive și să secrete sebum. De aceea, este important să tonifiezi pielea și să incluzi acest proces în rutina de îngrijire a tenului!

Specialiștii Viorica au elaborat Tonicul Iluminat Viorica Vie îmbogățit cu extracte de plante și vitamine. Este un produs care tonifică, hidratează, catifelează pielea, îi conferă strălucire și luminozitate.

Beneficii
Utilizarea sistematică a remediului aduce numeroase beneficii tenului datorită compoziției sale:

  • Nu conține alcool – este important să înțelegi că tonicele care conțin alcool nu trebuie folosite, deoarece alcoolul afectează agresiv pielea și duce în continuare la o activare și mai puternică a glandelor sebacee.
  • Complexul Viephenol – oferă efect antioxidant deja la etapa de tonifiere.
  • Vitamina C – uniformizează nuanța pielii și oferă efect de iluminare.
  • Niacinamida – minimizează porii, îmbunătățește textura pielii, previne deshidratarea și are efect anti-age.
  • Provitamina B5 și suc de Aloe Vera – hidratează intensiv și oferă emoliere imediată pielii.

Cum să tonifiezi corect pielea?
Pentru utilizarea corectă a tonicului, este important să urmezi următorii pași:

Pasul 1: Umezește o dischetă de bumbac cu o cantitate suficientă de tonic.
Pasul 2: Curăță bine față, evitând zona ochilor. Este bine să acorzi atenție sporită aripilor
nasului, deoarece acolo de obicei se acumulează mai multe secreții sebacee.
Pasul 3: Curăță gâtul și zona decolteului.
Pasul 4: Așteaptă 3 – 5 minute ca produsul să se absoarbă. După care aplică
Crema nutritivă Viorica Vie pentru a spori efectul benefic al tonicului.

Nu ezita să incluzi Tonicul iluminant Viorica Vie în rutina de îngrijire, pentru a te bucura de un ten hidratat și catifelat care va radia la propriu. Comandă online sau vino în orice magazin Viorica.